V&S Plus heeft hoge kwaliteit Notrax deurmatten voor u beschikbaar. Deze rubber mat is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Daarmee zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers en kunt u onze Notrax deurmatten zowel voor kleine als voor grote entrees te gebruiken. Wacht dus niet langer en kies voor de topkwaliteit van Notrax.

Notrax deurmatten houden vuil tegen

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring als leverancier en adviseur van entreematten, kunnen wij u van een passend advies voorzien voor de meeste geschikte Notrax deurmatten. Bent u op zoek naar een speciale logomat, voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam? Bij V&S Plus is het mogelijk! Wij kunnen deze mat op maat drukken met een bepaald logo of ontwerp. Ook hebben wij speciale rubberen deurmatten van het merk Notrax beschikbaar, die vuil en vocht van schoenen verwijderen. Hierdoor wordt het meerderdeel van het vuil al bij de ingang van uw gebouw gestopt en geeft het uw entree een schone en representatieve uitstraling.

Rolstoel vriendelijk

De toepasbaarheid van Notrax deurmatten is zeer uitgebreid en ze zijn rollator en rolstoel vriendelijk. Een ander bijkomend voordeel is de veerbaarheid van het materiaal, dat bovendien ook antislip is. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 071-3015560.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden