V&S Plus heeft voor u een entreemat op maat beschikbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van entreematten kunnen wij u heel precies van dienst zijn. Onze specialisten komen graag bij u op locatie langs voor een vrijblijvend advies.

Entreemat op maat: topproduct van bekende merken

Bij V&S Plus werken wij alleen met topproducten van bekende leveranciers, zoals Coral, Miliken, 3M Nederland, Notrax en Duval Vloersystemen. U heeft de keuze uit verschillende matten die vuil en vocht opvangen en buiten de deur houden. Bent u op zoek naar een entreemat op maat die geschikt is voor gemiddeld loopverkeer? Dan is wellicht de Nomad Aqua 65 een goede optie. Ook hebben wij verschillende andere textielmatten die speciaal ontwikkeld zijn voor zeer extreem of frequent loopverkeer. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren, waardoor er altijd een entreemat op maat bijzit die volledig aan uw wensen voldoet.

Gratis sample beschikbaar

Bent u benieuwd naar het materiaal van de mat? Vraag dan heel eenvoudig en snel een gratis sample bij ons aan. Uiteraard vertellen onze specialisten u ook graag meer over de toepassingsmogelijkheden van een textielmat. Niet voor niets garanderen wij u een 100% tevredenheidsgarantie . Heeft u vragen? Bel dan naar het telefoonnummer 071-3015560en laat onze medewerkers u helpen.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden