Voor een DuraStripe antislip tape gaat u in Nederland naar V&S Plus. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring als leverancier en adviseur van een schone en veilige werkomgeving. DuraStripe is hier een goed voorbeeld van en helpt u om machines te markeren en locaties op te bakenen.

 

DuraStripe Nederland: flexibel markeringssysteem

Deze speciale antislip tape vertoont veel overeenkomsten met normale tape, maar blijft vele malen langer zitten. Bovendien kan deze tape ook worden gebruikt om een uitgang of vluchtroutes aan te wijzen en veiligheidsproducten aan te duiden. U heeft de keuze uit vier verschillende opties DuraStripe in Nederland:

  • DuraStripe Extreme; voor natte én droge omgevingen. Speciaal voor extreme omstandigheden.
  • DuraStripe Antibacterial; zeer geschikt voor steriele omgevingen, zoals de farmaceutische industrie, laboratoria en de gezondheidssector.
  • DuraStripe Glow; zeer geschikt om vluchtroutes in het donker aan te geven. Licht tot 2 uur nadat de verlichting is gedoofd op.
  • DuraStripe Orginal; speciaal ontwikkeld voor droge oppervlakten en laat geen resten na.

Naast leverancier van flexibele belijnings- en markeringssystemen,kunt u ook bij ons terecht voor polyflex tegels en composiet terras tegels. V&S Plus werkt uitsluitend met topproducten van leveranciers als Coral, Duval Vloersystemen, Notrax en 3M Nederland. Heeft u interesse in een DuraStripe Nederland? Laat het ons weten via het telefoonnummer 071-3015560. Onze belijningspecialisten komen graag bij u op locatie langs voor vrijblijvend advies. Zij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden