Droogloopmat voor bedrijf

Vraag een vrijblijvende offerte op

Voor een droogloopmaat voor de entree van uw bedrijf, bent u bij V&S Plus aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken onze specialisten over de juiste kennis en expertise om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kies daarom voor de kwaliteit van V&S Plus!

Droogloopmat voor bedrijf: ruime keuzemogelijkheden

Een hoge kwaliteit droogloopmat heeft voor uw bedrijf veel voordelen. Naast de verhoging van de uitstraling van uw bedrijf, draagt een entreemat ook bij aan een verlaging van de onderhoudskosten. Buitenmatten vangen het eerst grove vuil op en zorgen ervoor dat modder, zand en bladeren niet verder naar binnen komen. Door ook binnen een droogloopmat voor uw bedrijf neer te leggen, zorgt u ervoor dat het laatste vuil en vocht worden opgevangen. Dit voorkomt extra slijtage aan uw vloer, die zo langer meegaat en mooi blijft.

Schone en veilige werkomgeving

Bij V&S Plus kunt u rekenen op kwaliteitsproducten en is al jarenlang dé specialist op het gebied van entreematten, waaronder ook een droogloopmat voor uw bedrijf. Wilt u een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf in de vorm van een entreemat? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 071-3015560. Onze specialisten helpen u graag verder bij de aankoop van een geschikte droogloopmat voor uw bedrijf!

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden