U kunt bij V&S Plus een droogloopmat op maat bestellen. Wij leveren verschillende soorten matten, zowel voor binnen als buiten. Ze zijn afkomstig van bekende merken zoals 3M Nederland, Coral, Notrax, Milliken en Duval Vloersystemen. Wij hebben al jarenlange praktijkervaring en veel kennis van de markt. Wij kunnen u dan ook zeker een goede service leveren. Wij geven u 100% tevredenheidsgarantie.

Kies uw droogloopmat op maat

Een droogloopmat vormt de entree van uw bedrijfsruimte. De mat vangt het laatste fijne vuil op en dient bovenal als vochtopvanger. Vuil en vocht wordt zo niet verder het bedrijf in genomen. Ook zal de vloer minder snel gaan slijten. Bovendien hoeft de vloer minder vaak schoon worden gemaakt dankzij een droogloopmat. Zo bespaart u geld én tijd. U heeft natuurlijk het liefst een droogloopmat op maat. U wilt bijvoorbeeld een kleur kiezen die mooi past bij uw bedrijf. Of wellicht wilt u het logo of de bedrijfsnaam op de droogloopmat laten plaatsen. Dan kunt u kiezen voor modulaire droogloopmatten. Deze absorberen zowel vuil als vocht. Het is bij V&S Plus allemaal mogelijk.

Droogloopmat op maat bestellen

Als u interesse heeft in een droogloopmat op maat, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken en een droogloopmat te kiezen die hier geheel op aansluit. Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt via 071-3015560.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden