Het hebben van een deurmat op maat is natuurlijk fijn om vocht en vuil buiten de deur te houden. Daarnaast is het belangrijk dat zo’n mat goed past. Wanneer een mat te klein is, houdt deze niet al het vuil buiten. Wanneer een mat te groot is, ziet dit er niet zo mooi uit, terwijl de entree van uw pand uw visitekaartje is. Daarom is het hebben van een goede deurmat op maat belangrijk.

Verschillende soorten en maten

U heeft veel keuze in een deurmat op maat. Er zijn zogenaamde schraapmatten die het vuil onder de schoenen van uw bezoekers uit schraapt. De zogenoemde spaghettimat heeft een extra reinigende werking. Voor binnen is de beste mat op maat een droogloopmat, die bij regenachtig weer het vocht buiten houdt.

Ultieme mat op maat

Wilt u uw deurmat helemaal zelf op maat samenstellen? Kies dan voor een mat op maat gemaakt van modulaire tegels. Deze tegels kunt u neerleggen zoals u wilt. De tegels hebben een vuilschrapende werking, en het vocht blijft hangen in de honingraatstructuur van uw deurmat op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voor het maken van een mat op maat zijn er veel mogelijkheden. Wat in uw situatie de beste deurmat op maat is, hangt af van wat u van zo’n mat verwacht. Moet hij alleen vocht absorberen? Of moet er ook vuil op achterblijven. En welke mat past het best bij uw vloer? Wij adviseren u graag. Bel: 071 – 301 55 60.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden