Voor een deurmat voor een hotel gaat u naar dé specialist op het gebied van entreematten: V&S Plus. Van rubbermatten tot aan een kokosmat of een logomat, wij bieden u een zeer ruim assortiment entreematten. Vraag onze medewerkers om een advies op maat.

Deurmat hotel: kwaliteitsproduct op maat

Bent u op zoek naar een deurmat voor uw hotel? Kom dan naar V&S Plus! Wij leveren producten waarmee u de uitstraling van uw hotel kan verhogen en uw gasten een warm welkom kunt bieden. Dankzij onze continue drang naar innovatie zijn wij andere leveranciers een stapje voor en bent u bij ons verzekerd van een zeer nieuw ontwerp deurmat voor uw hotel. Wij kunnen uw mat voorzien van uw eigen bedrijfslogo waarbij geen enkel ontwerp ons te gek is.

Vrijblijvende offerte

Wilt u binnenkort een deurmat voor uw hotel op maat laten maken? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 071-3015560 of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Bent u benieuwd welke projecten wij eerder hebben uitgevoerd? Neem dan gerust een kijkje naar onze eerdere projecten en laat u inspireren door onze uitgebreide mogelijkheden.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden