Bij V&S Plus bent u aan het juiste adres voor een Coral deurmat op maat. Deze deurmat is speciaal ontwikkeld om grof vuil zoals zand en bladeren buiten de deur te houden. Voor specifieke wensen voor een Coral deurmat op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Coral deurmat op maat: individueel design

V&S Plus is continu op zoek naar betere en effectieve oplossingen voor bepaalde problemen. Bent u op zoek naar een Coral deurmat op maat die zowel binnen als buiten toepasbaar is? Dan kunnen onze specialisten een Coral deurmat speciaal voor u op maat maken. Dankzij onze topleveranciers Notrax, Miliken, Duval Vloersystemen, Coral en 3M Nederland kunnen wij u altijd een 100% tevredenheidsgarantie verzekeren. Wij zijn niet voor niets dé specialist op het gebied van een veilige en schone werk- en leefomgeving!

Visitekaartje van het bedrijf

De entree van uw bedrijf is zeer belangrijk; hiermee geeft u immers een visitekaartje af van uw bedrijf. Daarom kunt u bij V&S Plus terecht voor het maken van een Coral deurmat op maat. Indien gewenst komen wij graag bij u op locatie langs om u van een persoonlijk advies te voorzien. Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 071-3015560.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden