Houd uw pand in topconditie met een buitenmat van V&S Plus! Het beste is natuurlijk als vuil helemaal buiten blijft. U zorgt hiervoor door een buitenmat van V&S Plus aan te schaffen. Buitenmatten, die ook wel schraapmatten worden genoemd, zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er ook een buitenmat voor uw budget.

Binnen- en buitenmat: de totale oplossing

Het beste kunt u voor buiten een schraapmat gebruiken, zodat het ergste vuil niet mee naar binnen komt. Binnen gebruikt u een droogloopmat, zodat de vloer van uw pand ook niet wordt aangetast door vocht. Hiermee heeft u de beste vuilopvang en droogloopzone, zodat uw vloer langer mooi blijft, en de schoonmaakkosten tot een minimum beperkt worden.

Voor elke situatie een geschikte buitenmat

Er zijn verschillende soorten buitenmatten beschikbaar. Een aluminium profielmat is ideaal voor bijvoorbeeld draaideuren, maar ook een aluminium profielmat in standaard uitvoering is mogelijk. De spaghettimat is ideaal voor het reinigen van schoeisel. Wanneer een bezoeker van uw pand over de spaghettimat loopt, worden de schoenen van de bezoeker als het ware schoon geschraapt. Het vuil wordt vervolgens opgenomen in de buitenmat. Door het gebruik van modulaire tegels, kunt u uw eigen buitenmat ontwerpen, die een reinigende en vochtabsorberende werking heeft.

Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact op!

Buitenmatten van V&S Plus bieden stuk voor stuk kwaliteit. Ook zijn er matten in verschillende soorten. Maar welke mat is in uw situatie het beste? Dat is soms lastig te bepalen. Heeft u advies nodig? Bel naar 071 – 301 55 60.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden