Voor de beste droogloopmat moet u bij V&S Plus zijn. Een coral droogloopmat is er in verschillende soorten en maten. Er zijn matten voor binnen en buiten, van verschillende materialen en voor verschillende doeleinden. Is de mat bijvoorbeeld bedoeld voor het opvangen van regenwater, ter voorkoming van uitglijden of puur ter decoratie? Voor alle situaties heeft V&S Plus de beste droogloopmat. Wilt u uw eigen logo op de coral droogloopmat laten drukken? Ook dit is mogelijk. Ook worden de matten desgewenst op maat gemaakt.

De beste droogloopmat voor elke situatie

Een coral droogloopmat van V&S Plus vangt het vuil en regenwater op dat uw bezoekers van buiten meenemen. Ook blijft vuil zoals zand en bladeren achter op de coral droogloopmat. Zo blijft uw interieur er altijd netjes uitzien, zodat uw pand altijd zijn representatieve uitstraling behoudt.

De voordelen van de beste droogloopmat

Wanneer u een goede droogloopmat van V&S Plus gebruikt, blijft vocht en vuil buiten. Hierdoor hoeft er minder vaak worden schoongemaakt en treedt er minder snel slijtage op. Dit werkt kostenbesparend en zorgt voor een goede presentatie van uw pand en interieur.

Verschillende soorten en maten: wat is de beste droogloopmat?

Wat is de beste droogloopmat? Op die vraag is geen eenduidig antwoord te geven. Droogloopmatten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het assortiment van V&S Plus is dan ook groot. Wilt u weten wat de beste droogloopmat is voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 301 55 60 en we voorzien u graag van persoonlijk advies.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden