Voor 3M droogloopmatten bent u bij V&S Plus aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van entreematten hebben wij altijd een loopmat beschikbaar die aan al uw wensen voldoet. Van een kokosmat tot aan een aluminium profielmat of een logomat: bij V&S Plus vindt u altijd wat u zoekt!

3M droogloopmatten beschermen tegen vocht en vuil

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige leverancier van 3M droogloopmatten? Bij V&S Plus heeft u ruime keuze uit verschillende soorten binnenmatten, waaronder textielmatten, modulaire binnenmatten en aluminium profielmatten. Onze modulaire binnenmatten zijn verkrijgbaar in de basiskleur grijs en beschermen de entree van uw bedrijf tegen vocht en vuil. Een modulaire binnenmat is naast grijs ook verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, kastanjebruin en antraciet/zwart. Wij werken alleen met entreematten van de aller hoogste kwaliteit, van onder andere de leveranciers Coral, Notrax, Miliken, 3M Nederland en Duval Vloersystemen. Voor de beste kwaliteit entreematten gaat u naar V&S Plus!

Neem contact op

Heeft u interesse in onze hoogwaardige kwaliteit3M droogloopmatten? Laat het ons weten en neem snel contact met ons op via het telefoonnummer 071-3015560. Onze specialisten voorzien u graag van advies voor het kiezen van de juiste soort droogloopmat voor uw bedrijf. Wij garanderen al onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie!

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden