Wilt u graag 3M matten kopen bij een dealer in Nederland? Dan kunt u bij V&S Plus terecht. Wij zijn leverancier van bekende merken zoals 3M Nederland, Coral, Notrax, Milliken en Duval Vloersystemen. Onze matten zorgen voor een veilige en schone werkomgeving. Bovendien zijn ze een mooie toevoeging aan het interieur van een bedrijfsruimte.

3M matten kopen bij dé dealer in Nederland

V&S Plus is dé dealer van 3M Nederland. Wij verkopen een groot aantal binnen- en buitenmatten van 3M Nederland. De binnenmaten zijn gemaakt van textiel en dienen hoofdzakelijk als vochtopvangers. Ook nemen ze fijn vuil op.  De vloer raak zo minder snel beschadigd en er hoeft minder vaak schoongemaakt worden. De binnenmatten van 3M Nederland vormen de Nomad Aqua collectie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor licht tot extreem zwaar loopverkeer. Naast binnenmatten produceert 3M Nederland ook buitenmatten. Dit zijn spaghettimatten die een reinigende werking hebben. Ze hebben een schrapend effect waardoor vuil van de schoenen wordt geschraapt. U kunt kiezen voor twee soorten buitenmatten: de Terra 8100 en Terra 9100.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in een van de binnen- of buitenmatten van 3M Nederland kunt u te allen tijde contact opnemen met ons als dealer. Wij helpen u graag de ideale mat te vinden. U kunt contact met ons opnemen via 071-3015560.

Waarom V&S Plus?

N

Kwaliteit

N

Specialist

N

Veilige & schone werkomgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

VS Plus

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Referenten

  • NH Hotels
  • De La Mar Theater
  • Rijksmuseum   
  • Olympisch stadion

Bekijk hier al onze referenten

Contactgegevens

Email: info@vsplus.nl
Mobiel: 06-51720279

Adres:
Veerpolder 19-016
2361 KX Warmond

Postadres:
Postbus 1269
2302 BG Leiden